Rode curry met scampi’s en sluimererwten

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
2 el wokolie
1 rood pepertje, in fijne ringetjes
1 rode paprika, in reepjes
500 g scampi’s, gepeld en gekuist
2 dl kokosmelk
1 el vissaus
2 el Thai heritage rode currypasta
250 g sluimererwten
het sap van ½ limoen
2 el fijngesneden koriander
Bereiding: 

Verhit de olie in een wokpan en roerbak er de rode paprika en het rood pepertje enkele minuten in. Voeg de currypasta toe en blijf een minuut roeren. Meng er dan de kokosmelk en de vissaus onder. Doe er de scampi’s en de sluimererwten bij en laat dit 4-5 minuten pruttelen tot de scampi’s mooi roze zien. Roer er ten slotte de korinaderblaadjes en het limoensap onder.