Kritharaki met lamsvlees en mediterrane groenten

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingredi├źnten: 
1 gele en 1 groene courgette, in schijfjes
het vruchtvlees van 4 tomaten, in blokjes
de naaldjes van 1 takje rozemarijn
400 g lamsfilet, in fijne plakjes
1 ui, fijngehakt
1 knoflookteentje, fijngehakt
125 g Liakada kritharaki (Griekse pasta)
4 el olijfolie
peper & zout
Bereiding: 

Kook de kritharaki 12-14 minuten in zoutwater. Bak intussen de plakjes vlees in 2 eetlepels olijfolie en op een hoog vuur. Voeg de ui, knoflook en de tomatenblokjes toe. Kruiden met peper en zout en kort laten bakken. Alles uit de pan halen. Bak de courgetteschijfjes 2 minuten in de resterende olie en strooi er naar eigen smaak peper, zout en rozemarijn over. Schik de groenten en het vlees op de uitgelekte pasta.