Korma-bloemkoolsoep

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingredi├źnten: 
80 g selder, in blokjes
1 knoflookteentje, fijngesneden
2 tl olijfolie
1,5 dl Sharwoods Kormasaus
400 g bloemkoolroosjes
150 g aardappelen, in blokjes
8 dl water
2 kippenbouillonblokjes
3 el Griekse yoghurt
tuinkers
Bereiding: 

Bak de selder en knoflook aan in de olie. Voeg de kormasaus toe en blijf al roerend 2 minuten bakken. Voeg de bloemkoolroosjes, de aardappelblokjes, het water en de bouillonblokjes toe. Aan de kook brengen en 10 minuten laten pruttelen. Fijn mixen en er de yoghurt onder mengen. Afwerken met enkele plukjes tuinkers.