Macaroni met zalm en dille

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
500 g macaroni
olijfolie
zout
600 g zalm
3,75 dl gecondenseerde melk
50 g jonge spinazieblaadjes
4 lente-uitjes, in fijne ringetjes
2 el verse dille
Bereiding: 

Kook de pasta beetgaar in zoutwater. Afgieten en aan de kant zetten. Wrijf de zalm in met olijfolie. Bak de vis daarna 3 minuten aan iedere kant. Gebruik een vork om de zalm in hapklare stukken te verdelen.

Doe de melk in een pannetje en breng hem aan de kook. Laat de macaroni al roerend een minuut meekoken. Haal de pan van het vuur en voeg de spinazie, de lente-uitjes, de dille en de zalm toe. Even laten rusten tot de spinazie een beetje geslonken is.