Kalfsstoofvlees met wortelen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
1 ui
300 g wortelen
100 g champignons
500 g kalfsstoofvlees
1 el wokolie
2 dl witte wijn
3 el water
1 el maïzena
2 dl room
peper & zout
1 el fijngesneden bieslook
Bereiding: 

Hak de ui fijn. Snij de wortelen in de lengte doormidden en vervolgens in staafjes van 0,5 cm. Vierendeel de champignons.

Roerbak het vlees in de wokolie. Voeg de wortelen, de ui en de champignons toe. Na 5 minuten blussen met de wijn en nog 5 minuten laten sudderen.

Roer de maïzena los in het water en meng dit onder de saus. Even op laten koken en dan de room toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout en vlak voor het opdienen bestrooien met bieslook.