Steak met pepersaus

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
7 minuten
Ingrediënten: 
4 dikke steaks
50 g boter
versgemalen zwarte peper
zout
2 dl Devos Lemmens pepersaus
olijfolie
Bereiding: 

Bestrooi de biefstukken met zout naar smaak. Laat de boter goed heet worden in een pan met dikke bodem en doe er een druppeltje olijfolie bij. Leg de biefstukken in de pan en schuif ze even over de bodem. Enkele momenten in beweging houden. Laat de biefstuk nu 2 minuten bakken Als de jus bruiner kleurt, zet je het vuur wat lager. Draai de biefstuk hierna om en laat hem nog 2 minuten bakken. Zodra de biefstuk een mooi bruin korstje heeft, bestrooi je hem met wat peper. Ongeveer 3 minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Warm ondertussen de pepersaus op in de braadpan. Lekker met groene boontjes en gegratineerde aardappelen.