Ganda-ham met appeltjes en verse kaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingredi├źnten: 
1 grote Boskoop-appel
100 g gehakte peterselie
5 lente-uitjes, fijngesneden
1 tl citroensap
1 bussel bieslook
1 el mayonaise
200 g verse kaas
12 plakjes Ganda-ham
een scheutje melk
peper & zout
peperbolletjes
Bereiding: 

Schil de appel en snij hem in blokjes. Meng die met de gehakte peterselie, lente-uiringetjes, mayonaise en citroensap. Roer de verse kaas met een beetje melk los en voeg er de fijngesneden bieslook aan toe. Op smaak brengen met peper en zout. Schep telkens een eetlepel appelvulling op een plak ham en rol ze mooi op. Schik de hamrolletjes op de borden en sprenkel er de kaas tussen. Versieren met sprietjes bieslook en gebroken peper.