Cannelloni van Filet d’Anvers en krab

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 avocado
het sap van 1 limoen
2 el olijfolie
peper & zout
tabasco
8 plakjes g Filet d’Anvers
300 g kant-en-klare krabsalade
fijne reepjes rauwe witloof
4 heel dunne plakjes stokbrood, geroosterd
kleine takjes basilicum
Bereiding: 

Schil de avocado, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees met het limoensap en de olijfolie. Op smaak brengen met peper en zout en enkele druppeltjes tabasco. Verdeel de krabsalade over de plakjes Filet d’Anvers en rol ze mooi op. Leg telkens 2 cannelloni op een bord, schik er halve plakjes stokbrood tegen en strooi er wat witloofsnippers rond. Afwerken met dotjes avocadocrème in diverse groottes en basilicumtakjes.