Aardbei-spinazieslaatje met walnoten en geitenkaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
5 min
Ingrediënten: 
400 g aardbeien, gewassen, kroontjes verwijderd
400 g verse spinazie, gewassen
100 g mix van noten
3 el arachideolie
4 el witte wijnazijn
3 el olijfolie
2 el agavesiroop
200 g geitenkaas
peper & zout
Ingrédients: 
400 g de fraises lavées et équeutées
400 g d’épinard frais lavé
100 g d’un mix de noix
3 cs d’huile d’arachide
4 cs de vinaigre de vin, blanc
3 cs d’huile d’olive
2 cs de sirop d’agave
200 g de fromage de chèvre
poivre & sel
Bereiding: 

Snij de aardbeien in schijfjes. Doe ze samen met de spinazieblaadjes en de noten in een grote kom. Maak een vinaigrette van de arachideolie, witte wijnazijn, olijfolie, agavesiroop en een snuifje zout en schep dit onder de salade. Verdeel over borden en brokkel er de geitenkaas over. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.