Appel en peer met Ganda-ham

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
2 minuten
Ingrediënten: 
16 plakjes Ganda-ham
2 kleine Jonagold-appelen
2 kleine Conference-peren
2 tl olijfolie
2 tl mosterd
2 tl honing
Ingrédients: 
16 tranches de jambon Ganda
2 petites pommes Jonagold
2 petites poires Conférence
2 cc d'huile d'olive
2 cc de moutarde
2 cc de miel
poivre
Bereiding: 

Meng de mosterd en de honing onder elkaar. Snij de peren en appels in acht en verwijder de klokhuisjes. Halveer de plakjes Ganda-ham in de lengte en smeer er het mosterdmengsel op. Bestrooien met peper. Wikkel telkens een partje appel of peer in een half plakje ham. Vaststeken met een tandenstoker. Bak deze hapjes 2 minuten aan iedere kant in de olijfolie.