Bloemkool-Waldorf Salade

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
1 bloemkool
1 Pink Lady appel
1 el citroensap
100 g Cambozola
50 g walnoten
een handvol basilicumblaadjes
150 ml opgeklopte room
1 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
peper & zout
Ingrédients: 
1 chou fleur
1 pomme Pink Lady
1 cs de jus de citron
100 g de Cambozola
50 g de noix
une poignée de feuilles de basilic
150 ml de crème fouettée
1 cs d'huile d'olive
1 cs de vinaigre de vin blanc
poivre et sel
Bereiding: 

Breek de bloemkool in kleine roosjes, zonder harde steeltjes. Verwijder het klokhuis van de appel en snij hem in schijfjes. Besprenkelen met citroensap. Snij de kaas in stukjes en hak de noten grof. Roer de room, de olijfolie, de azijn, en flink wat peper en zout onder elkaar. Meng dit onder de rauwe bloemkool, de noten, de Cambozola en de appel. Werk af met basilicumblaadjes.