Boerenomelet met paprika

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
1 rode en 1 groene paprika
1 kleine ui
100 g hesp
8 eieren
4 el melk
peper & zout
100 g geraspte Gouda
3 el boter
Ingrédients: 
1 poivron rouge et 1 poivron vert
1 petit oignon
100 g de jambon
8 œufs
4 cs de lait
poivre & sel
100 g de Gouda râpé
3 cs de beurre
Bereiding: 

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui fijn. Snij de hesp in reepjes. Klop de eieren los met melk, zout en peper. Roer de hesp en kaas door het eimengsel. Verhit in een koekenpan een halve eetlepel boter en bak hierin 4 omeletten die je warm houdt. Verhit de resterende boter in de pan en fruit hierin de paprika en ui ca. 5 minuten. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout. Leg de omeletten op 4 borden. Verdeel het groentemengsel over de omeletten en vouw ze dubbel. Lekker met dikke sneden volkorenbrood.