Bruschetta met brie

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
40 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 heel briekaasje
1 stokbrood
4 rode uien
een handvol basilicum
1 knoflookteentje (gehalveerd)
¼ tl paprikapoeder
2 takjes tijm
1 el balsamico
1 el bruine suiker
2 el olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
1 petit brie entier
1 baguette
4 oignons rouges
1 poignée de basilica
1 demi-gousse d’ail
¼ cc de paprika en poudre
2 petites branches de thym
1 cs de vinaigre balsamique
1 cs de sucre brun
1 cs d'huile d'olive
poivre et sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°. Snij iedere ui in hapklare partjes. Leg ze op een bakplaat en besprenkel ze met paprikapoeder, balsamico, suiker, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout. Rooster ze 35 minuten in de oven. Halveer intussen het brood en snij het doormidden in de lengte. Wrijf ieder stuk in met knoflook en toast ze 2-3 minuten onder de grill. Schik er de ui, basilicum en plakjes brie op. Bestrooien met tijmblaadjes en zwarte peper en onder de grill zetten tot de kaas gesmolten is.