Bruschetta met varkenshaasje in pistachekorst

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
30 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
600 g varkenshaasje
een handvol platte peterselie
200 g gepelde pistachenoten
de geraspte schil van 2 citroenen
4 el citroensap
peper & zout
250 g zachte geitenkaas
1 Frans brood
Verse tuinkruiden
Ingrédients: 
600 g de filet pur de porc
une poignée de persil plat
200 g de noix de pistache épluchées
l'épluchure râpée de 2 citrons
4 cs de jus de citron
poivre & sel
250 g de fromage de chèvre doux
1 pain Français
fines herbes diverses
Bereiding: 

Doe de peterselie en pistachenoten samen in een blender en mix ze tot kruimels. Meng er daarna de citroenschil, peper en zout onder. Spreid dit mengel uit over huishoudfolie. Wrijf het vlees in met citroensap en rol het door het notenmengsel. Goed aandrukken. Leg het vlees op een bakplaat en schuif die 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Laat het daarna 2 uur rusten.

Snij het brood in 18 plakjes en rooster die lichtjes in de oven. Verdeel er de geitenkaas over en leg er een plakje van het vlees op. Garneer verder naar eigen smaak met verse kruiden.