Carpaccio van vleestomaat met fetakaas en grijze garnalen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
500 g gepelde grijze garnalen
2 vleestomaten
100 g fetakaas in blokjes
bieslook
1 blaadje filodeeg
2 plakken Gandaham
balsamicocrème
Ingrédients: 
500 g de crevettes grises épluchées
2 grandes tomates à chair ferme
100 g de fromage feta en dés
ciboulette
1 petite feuille de pâte brick
2 tranches de jambon Ganda
crème balsamique
Bereiding: 

Snij de tomaten in zeer dunne schijfjes (indien mogelijk met een mandoline) en leg ze op een bord. Rol de ham in het filodeeg en plaats er een houten wasknijper op om dit samen te houden. Bak deze rol gedurende 2 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. In stukken snijden. Verdeel de garnalen over het midden van de tomatenschijfjes. Plaats de blokjes fetakaas er naast en de stukjes filodeeg met ham erop. Spuit er een streepje balsamicocrème langs en werk af met enkele hele en gesnipperde sprietjes bieslook.Tip: balsamicocrème kan je ook zelf maken door balsamico-azijn 15 minuten te laten inkoken.