Champagnesabayon met frambozen en besjes

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Bereidingstijd: 
10 minutes
Ingrediënten: 
125 g aalbessen
125 g frambozen
6 eierdooiers
2,5 dl champagne
5 el kristalsuiker
2 tl citroensap
muntblaadjes
Ingrédients: 
125 g de groseilles
125 g de framboises
6 jaunes d'œuf
2,5 dl de champagne
5 cs de sucre cristallisé
2 cc de jus de citron
feuilles de menthe
Bereiding: 

Verdeel de bessen en frambozen over 4 mooie glazen. Roer in een pannetje de champagne, de suiker en het citroensap onder elkaar. Op een zacht vuur plaatsen en de losgeklopte eierdooiers toevoegen. Tot een licht en luchtig mengsel kloppen en over de vruchten schenken. Garneren met muntblaadjes.