Cheeseburger-macaroni

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
35 minuten
Ingrediënten: 
250 g rundsgehakt
125 g fijngehakte ui
250 g macaroni
1 grote tomaat, fijngehakt
300 g kant-en-klare spaghettisaus
peper & zout
250 g geraspte kaas
boter
Ingrédients: 
250 g de haché de boeuf
125 g d’oignon finement haché
250 g de macaroni
1 grosse tomate, finement hachée
300 g de sauce spaghetti préparée
poivre & sel
250 g de fromage râpé
beurre
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 175°. Boter een vuurvaste schotel in. Bak het vlees samen met de ui mooi bruin en laat het uitlekken. Kook de macaroni beetgaar in zoutwater. Afgieten en in de ovenschotel doen. Verdeel het vleesmengsel en de verse tomaat over de macaroni. Giet de tomatensaus er overheen. Bestrooien met peper en zout en het geheel bedekken met gemalen kaas. Plaats de schotel 35 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.