Chic zoet pureetorentje

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
20 min
Ingrediënten: 
250 g zoete aardappel
1 el room
2 el gehakte koriander
1 el citroensap
150 g rivierkreeftvlees
4 kwarteleitjes
handvol waterkers
peper & zout
Ingrédients: 
250 g de patates douces
1 cs de crème
2 cs de coriandre hachée
1 cs de jus de citron
150 g de chair d’écrevisse
4 œufs de caille
une poignée de cresson
poivre & sel
Bereiding: 

Hak 2/3 van de rivierkreeftjes fijn. Schil de zoete aardappelen en snij in grove stukken. Kook in 20 minuten gaar. Giet af en stamp grof met een pureestamper. Meng er de room, koriander en de gehakte rivierkreeftjes onder. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Bak de kwarteleitjes en steek eventueel uit met een kleine, ronde uitsteekvorm. Kruid met peper en zout. Leg de uitsteekvorm op een bordje en schep er enkele lepels van de aardappelpuree in. Druk zachtjes aan. Doe hetzelfde bij de andere 3 bordjes. Leg op elk torentje een spiegeleitje. Werk af met het resterende rivierkreeftenvlees en de waterkers.