Couscous met groentjes, rozijnen, abrikozen en feta

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
2 pakjes Tipiak couscous express
1,5 liter groentebouillon
2 el olijfolie
10 kleine basilicumblaadjes
1 courgette, in plakjes
25 kerstomaatjes, gevierendeeld
250 g wortel, in plakjes
4 el rozijnen
10 gedroogde abrikozen, fijngesneden
200 g feta, verkruimeld
Ingrédients: 
2 sachets de Tipiak couscous express
1,5 litre de bouillon de légumes
2 c.à.s. d’huile d’olive
10 petites feuilles de basilic
1 courgette en tranches
25 tomates cerises en quartiers
250 g de carottes en rondelles
4 c.à.s. de raisins secs
10 abricots secs finement hachés
200 g de feta émiettée
Bereiding: 

Kook de wortelschijfjes 10 minuten in de bouillon. Grill intussen de courgetteschijfjes kort.
Leg de zakjes couscous een half minuutje in de bouillon. Haal ze uit de pan en open de zakjes. Roer er na enkele minuten de olijfolie onder met een vork.

Haal de wortelschijfjes uit de bouillon en meng ze samen met de stukjes tomaat, de rozijnen, abrikozen en feta onder de couscous. Afwerken met basilicumblaadjes.