Couscous met noten

Aantal personen: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1/2 liter kippenbouillon
500 g couscous
2 citroenen (in kwartjes)
150 g amandelen (geroosterd)
2 el gepelde pistachenoten (grof gehakt)
4 el platte peterselie (grof gehakt)
250 g Griekse yoghurt
Ingrédients: 
½ litre de bouillon de poule
500 g de couscous
2 citrons en quartiers
150 g d'amandes grillées
2 cs de pistaches hachées grosses
4 cs de persil plat haché gros
250 g de yoghourt grec
Bereiding: 

Breng de bouillon aan de kook. Doe de couscous in een grote schaal en giet er de bouillon over. Laat de couscous 5 minuten zwellen en maak hem dan los met een vork. Grill intussen de citroenpartjes 2 minuten aan iedere kant. Snij de geroosterde amandelen in de lengte grof. Meng ze samen met de peterselie en pistachenoten onder de couscous. Verpak de afgekoelde couscous in een plastic doos, met de gegrilde citroenen er bovenop. Serveer er ter plekke de Griekse yoghurt bij.