Croque met Brugge Jong en varkenshaasje

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
400 g varkenshaasje
8 plakken Brugge Jong
8 sneetjes zuurdesembrood
4 lente-uitjes in ringen
1 rode ui, fijngesneden
4 el barbecuesaus
boter
olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
400 g de filet pur de porc
8 tranches de Brugge Jeune
8 tranches de pain au levain
4 jeunes oignons en anneaux
1 oignon rouge, coupé finement
4 cs de sauce barbecue
beurre
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Snij het varkenshaasje in reepjes. Roerbak het vlees met de rode ui in 1 eetlepel boter met 1 eetlepel olijfolie tot het gaar is. Voeg de barbecuesaus en lente-ui toe. Kruid met peper en zout. Smeer telkens één kant van de 8 sneetjes brood in met boter. Leg een plakje Brugge Jong op de niet-beboterde kant. Schep er een flinke lepel van het vlees op, leg er terug een sneetje kaas op en dek af met een tweede sneetje brood, met de beboterde kant naar boven. Maak zo 4 sandwiches. Gril de sandwiches 3 à 4 minuten tot de kaas mooi begint te smelten. Lekker met een avocadoslaatje.