Crostini met geitenkaas en mango

Aantal personen: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
1 stokbrood, in plakjes van ± 1,5 cm
1 el olijfolie
zout
250 g spekblokjes
2,5 dl balsamico
3 el suiker
200 g zachte geitenkaas
het vruchtvlees van 2 mango’s, in blokjes
4 lente-uitjes, in brede ringetjes
Ingrédients: 
1 baguette en rondelles de ± 1,5 cm
1 cs d'huile d'olive
sel
250 g de lardons
2,5 dl de vinaigre balsamique
3 cs de sucre
200 g de fromage de chèvre doux
la chair de 2 mangues, en dés
4 jeunes oignons, en anneaux
Bereiding: 

Roer de suiker onder de balsamico en laat dit 20 minuten pruttelen op een laag vuur. Leg de plakjes brood op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie en zout. Plaats ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 205° (halverwege omdraaien).

Bak intussen de spekblokjes krokant in een pan met antikleeflaag. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verdeel de geitenkaas over de sneetjes brood. Strooi er de mangoblokjes, de spekblokjes en de lente-uiringetjes over. Besprenkelen me de balsamicosiroop.