Crostini met Parma-ham en aardbei

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 witte baguette
olijfolie
150 g aardbeien
1 el balsamico
1 el suiker
peper
75 g roomkaas
75 g Parma-ham
bieslook
Ingrédients: 
1 baguette blanche
huile d’olive
150 g de fraises
1 c. à s. de vinaigre balsamique
1 c. à s. de sucre
poivre du moulin
75 g de fromage double-crème
75 g de jambon de Parme
ciboulette
Bereiding: 

Snij de aardbeien in dikke schijfjes en leg ze in een kom. Besprenkelen met balsamico, bestrooien met suiker en een uur laten marineren. Snij 16 dunne plakjes van de baguette en leg die op een bakplaat. Besprenkel ze met olie en plaat ze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Laat de crostini afkoelen. Smeer er de roomkaas op en verdeel er de Parma-ham over. Geef enkele keren een draai van de pepermolen boven de aardbeien en schik ze op de ham. Afwerken met een en sprietje bieslook.