Driehoekjes met spinazie en feta

Aantal stuks: 
24
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minutes
Bereidingstijd: 
10 minutes
Ingrediënten: 
2 x kant-en-klaar bladerdeeg
2 el boter
450 g spinazieblaadjes
2 knoflookteentjes, geplet
150 g SPAR witte kaasblokjes
1 losgeklopt ei
peper & zout
Provençaalse kruiden
Ingrédients: 
2 x de la pâte feuilletée prête à l'emploi
2 cs de beurre
450 g de feuilles d'épinard
2 gousses d'ail, écrasées
150 g de fromage blanc en cubes SPAR
1 œuf battu
poivre & sel
épices Provençales
Bereiding: 

Stoof de spinazie samen met de look aan in de boter. Op smaak brengen met peper, zout en Provençaalse kruiden en er daarna de kaasblokjes onder mengen. Af laten koelen. Verdeel intussen het bladerdeeg in vierkantjes van 5 centimeter. Besmeer de randen met losgeklopt ei. Leg een flinke theelepel spinazie op elk vierkantje en vouw ze toe tot driehoekjes. De randen goed aandrukken. Leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier en borstel ze in met ei. Bak de driehoekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 185°.