Eierbootjes

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
8 eieren
4 augurkjes
2 teentjes knoflook, geplet
2 el gehakte peterselie
1 el olijfolie
zout
16 plakken Serrano-ham
Ingrédients: 
8 œufs
4 cornichons
2 gousses d’ail écrasées
2 c. à s. de persil haché
1 c. à s. d’huile d’olive
sel
16 tranches de jambon serrano
Bereiding: 

Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en pel ze. Hak de augurkjes fijn en meng er de peterselie, knoflook en olijfolie onder. Op smaak brengen met zout. Snij de eieren doormidden en schep er een theelepel van de dressing op. Steek en plakje ham op een prikker en plaats die als een mast met zeil in het ei.