Feestelijke lasagne rolletjes

Aantal stuks: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 min
Bereidingstijd: 
25 min
Ingrediënten: 
1 el olijfolie
1 sjalot, gesnipperd
1 lookteentje
250 g spinazie
200 g ricotta
20 g geraspte Parmezaanse kaas
60 g geraspte mozzarella
70 g Barilla lasagne
300 ml SPAR Tradizionale tomatensaus
gemengde sla
peper & zout
Ingrédients: 
1 cs d’huile d’olive
1 échalote, en petits morceaux
1 gousse d’ail
250 g d’épinard
200 g de ricotta
20 g de Parmesan râpé
60 g de mozzarella râpée
70 g de lasagne Barilla
300 ml de sauce tomate SPAR Tradizionale
salade mixte
poivre & sel
Bereiding: 

Kook de lasagne vellen beetgaar in licht gezouten water. Leg ze op een vochtige handdoek. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie en bak de sjalot en knoflook glazig. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak op hoog vuur tot de groente is geslonken. Kruid met peper en zout. Knijp al het vocht uit de spinazie en meng met de ricotta en de Parmezaanse kaas. Kruid met zout en peper. Schep wat van het ricotta-spinazie mengsel op de lasagnevellen en rol ze op. Snij de rolletjes in twee. Schep de helft van de tomatensaus op de bodem van een ovenschaal. Leg er de opgerolde lasagne op. Verdeel de rest van de saus over de rolletjes. Bestrooi met de mozzarella en zet 15 minuten in de oven. Verdeel wat gemengde sla over amuse-bordjes en leg er een lasagne-rolletje op.