Flink gekruide rosbief

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
50 minuten
Bereidingstijd: 
45 minuten
Ingrediënten: 
1 rosbief (500 g)
peper & zout
1 tl kerriepoeder
1 tl gemberpoeder
½ tl oregano
½ tl tijm
1 tl mosterd
100 g ui
50 g wortel
30 g selderblaadjes
keukentouw
Ingrédients: 
1 rosbif (500 g)
poivre et sel
1 cc de curry en poudre
1 cc de gingembre en poudre
½ cc d'origan
½ cc de thym
1 cc de moutarde
100 g d'oignon
50 g de carottes
30 g de feuilles de céleri
ficelle de cuisine
Bereiding: 

Bind het vlees mooi rond op met keukentouw en prik er meermaals in met een vork. Meng alle kruiden onder de mosterd en wrijf het vlees hiermee in. Laat het daarna een half uur rusten. Verwarm intussen de oven voor op 250°. Leg de wortelen, ui en selderblaadjes in een ovenschotel. Leg daar het vlees bovenop. Plaats het in de oven. Als de bovenkant mooi bruin is, zet u de oven op 180° en laat u het vlees verder 30-35 minuten bakken. Bedruip het regelmatig met het braadvocht. Laat de rosbief 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en presenteer het dan midden op de feesttafel, op een mooi versierd bord.