Fluffy ovenpannenkoek

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 min
Ingrediënten: 
400 ml melk
3 eieren
1 tl vanille-extract
250 g bloem
1 el bakpoeder
3 el fijne suiker
50 g boter, gesmolten
geraspte schil van citroen
poedersuiker
Ingrédients: 
400 ml de lait
3 œufs
1 cc d’extrait de vanille
250 g de farine
1 cs de levure en poudre
3 cs de sucre fin
50 g de beurre, fondu
l’épluchure râpée d’un citron
sucre en poudre
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gesmolten boter met een kwastje over een ovenschaal.

Klop de melk met de eieren, vanille-extract, bloem, bakpoeder en suiker tot een glad beslag. Giet voorzichtig in de ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven tot de randen mooi fluffy zijn en het midden voldoende gegaard.

Bestrooi de pannenkoek met de citroenrasp en met de poedersuiker. Serveer meteen.

Tip: Ook lekker met vers fruit of bessenconfituur.