Frambozenmuffins

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
750 g patisseriebloem
1,5 el bakpoeder
½ el zout
1,5 el kaneelpoeder
3 dl melk
2 grote eieren, losgeklopt
250 g gesmolten boter
500 g frambozen, gehalveerd
375 g suiker
Ingrédients: 
750 g de farine pâtissière
1,5 cs de levure en poudre
½ cs de sel
1,5 cs de cannelle en poudre
3 dl de lait
2 gros œufs, battus
250 g de beurre fondu
500 g de framboises, coupées en deux
375 g de sucre
Bereiding: 

Bedek 16 muffinvormpjes met bakpapier of een papieren vormpje. Meng de melk, de eieren, de suiker en de gesmolten boter goed onder elkaar. Zeef de bloem, het bakpoeder, het zout en het kaneelpoeder in een kom. Goed mengen en er een putje in maken. Giet hier het melkmengsel in en meng alles lichtjes onder elkaar. Meng er vervolgens de frambozen voorzichtig onder. Vul de vormpjes met behulp van een ijsschep. Plaats de muffins 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 190°, tot een satéprikker er proper uitkomt als je er in prikt.