Frittata

Aantal stuks: 
1
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 min
Ingrediënten: 
100 g erwtjes
1 broccoli, in roosjes
100 g boontjes, in drie
1 kleine ui, gesnipperd
6 eieren
100 ml melk
150 g ricotta
olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
100 g de petits pois
1 brocoli, les fleurs
100 g de haricots verts coupés en trois
1 petit oignon haché fin
6 œufs
100 ml de lait
150 g de ricotta
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Verhit een scheut olijfolie in een pan. Roerbak de groenten 5 minuten. Klop de eieren los met de melk en de ricotta en kruid met peper en zout. Schenk het ei op de groenten. Zet het deksel op de pan en laat op laag vuur 8 minuten stollen. Leg een bord op de pan, keer de frittata om en laat opnieuw in de pan glijden. Bak nog 3 minuten.