Frittata met geroosterde groenten

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
6 eieren
1/2 aubergine, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 courgette, in blokjes
1 tomaat, in blokjes
2 el gemalen pecorino
1 el fijngehakte peterselie
een klein handvol gescheurde basilicumblaadjes
olijfolie
20 g boter
Ingrédients: 
6 œufs
½ aubergine, en dés
1 poivron rouge en dés
1 courgette en dés
1 tomate en dés
2 cs de pecorino moulu
1 cs de persil finement haché
une petite poignée de feuilles de basilic déchiquetées
huile d'olive
20 g de beurre
Bereiding: 

Leg alle groenteblokjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Plaats ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 230°. Klop de eieren los en meng er de pecorino, peterselie, basilicum en groenteblokjes onder.

Verhit een eetlepel olijfolie in de boter in een grote antikleefpan. Voeg het eiermengsel toe en laat het bakken tot het bijna gestold is. Omdraaien met behulp van een deksel of bord en nog enkele minuten laten bakken.