Gegrilde kip met picco de gallo

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
4 kipfilets
1 tomaat
1 grote ui
een handvol verse koriander
4 lente-uitjes
2 tl kippenkruiden
2 el olijfolie
½ gele paprika
½ groene paprika
½ rode paprika
Ingrédients: 
4 filets de poulet
1 tomate
1 gros oignon
une poignée de coriandre fraîche
4 jeunes oignons
2 cc d'épices à poulet
2 cs d'huile d'olive
½ poivron jaune
½ poivron vert
½ poivron rouge
Bereiding: 

Ontvel de tomaat en snij het vruchtvlees in blokjes. Hak de ui grof. Hak de koriander fijn en snij de lente-uitjes in brede ringen. Snij de paprika’s in reepjes en borstel ze in met olijfolie.

Wrijf de kipfilets in met de kippenkruiden en olijfolie. Bak ze ongeveer 6-7 minuten per kant op een warme barbecue. Leg er de reepjes paprika naast. Meng intussen de tomaat, ui, lente-ui en verse koriander onder elkaar. Snij de kip in plakjes er serveer er zowel de gegrilde als de rauwe groenten bij.