Geroosterd zuurdesembrood met avocado

Aantal stuks: 
20
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
1 avocado
het sap van 1 citroen
4 el olijfolie
peper & zout
5 dunne sneetjes zuurdesembrood
50 g radijsjes (in dunne plakjes)
1 rode ui (in fijne ringetjes)
1 bot waterkers
Ingrédients: 
1 avocat
le jus d'un citron
4 cs d'huile d'olive
poivre et sel
5 fines tranches de pain au levain
50 g de petits radis en fines tranches
1 oignon rouge en fins anneaux
1 botte de cresson
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°. Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork. Meng er het citroensap en 2 eetlepels olijfolie onder en breng dit op smaak met peper en zout. Snij het brood in vierkantjes; leg die op een bakplaat en besprenkel ze met de resterende olijfolie. Plaats ze 8-10 minuten in de oven, tot ze krokant zijn. Af laten koelen, voorzichtig de avocado er op smeren en bedekken met radijsplakjes, rode ui en waterkersblaadjes.