Gevulde keizersbroodjes

Aantal stuks: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
4 keizersbroodjes
1 kleine courgette, in dunne plakjes
4 el rode pesto
een handvol basilicumblaadjes
200 g mozzarella, in plakjes
1 rode paprika
Ingrédients: 
4 petits pains de l'empereur
1 petite courgette, en fines tranches
4 cs de pesto rouge
une poignée de petites feuilles de basilic
200 g de mozzarella, en tranches
1 poivron rouge
Bereiding: 

Snij de paprika in brede repen en leg die 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Bak intussen de courgetteplakjes in een antikleefpan tot ze lichtjes bruin worden. Snij voorzichtig de bovenkant van de broodjes los en schep met een lepeltje het kruim uit de onderkant. Verdeel er dan de helft van de rode pesto over. Leg er daarna vervolgens de basilicumblaadjes, de helft van de mozzarella, de courgetteplakjes, de geroosterde paprika en de rest van de mozzarella op. Eindigen met de resterende pesto en de bovenkant van het broodje er stevig op drukken. Plaats de broodjes nog 10 minuten in een oven van 200°.