Gevulde wentelteefjes met banaan

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
8 sneetjes wit brood
8 eieren
8 el room
kaneelpoeder
4 bananen, in schijfjes
8 el pindakaas
poedersuiker
boter
Ingrédients: 
8 tranches de pain blanc
8 oeufs
8 cs de crème
canelle en poudre
4 bananes, en rondelles
8 cs de beurre de cacahuète
sucre en poudre
beurre
Bereiding: 

Klop de eieren goed los en roer er dan de room onder. Op smaak brengen met kaneelpoeder. Week de sneetjes brood kort in het eiermengsel. Besmeer 1 zijde van de sneetjes met pindakaas. Leg er de schijfjes banaan tussen en bak de toegedekte boterhammen in boter tot het brood mooi bruin kleurt en de pindakaas begint te smelten. Bestrooien met poedersuiker. Lekker met vers fruit.