Groentemuffins

Aantal stuks: 
12
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min
Bereidingstijd: 
20 min
Ingrediënten: 
300 g zelfrijzend bakmeel
1 tl paprikapoeder
snufje zout
1 courgette, fijngesneden
2 lente-ui, gesnipperd
70 g geraspte kaas
100 g gekookte hamblokjes
1 theelepel Italiaanse kruiden
125 ml yoghurt
3 eieren
3 el olijfolie
Ingrédients: 
300 g de farine fermentante
1 cc de paprika en poudre
1 pincée de sel
1 courgette, coupée finement
2 jeunes oignons hachés
70 g de fromage râpé
100 g de dés de jambon cuit
1 cc d’épices Italiennes
125 ml de yaourt
3 œufs
3 cs d’huile d’olive
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 220°C. Mix de bloem met het paprika­poeder en het zout. Schep er de groenten, ham, Italiaanse kruiden en de kaas onder. Breek er de eieren in en giet er de yoghurt en olijfolie bij. Meng goed door elkaar. Verdeel het beslag over papieren muffinvormpjes en zet 20 minuten in de oven.