Ham-kaas hapje

Aantal personen: 
6
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
7 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
90 g groene pesto
6 basilicumblaadjes
2 sneetjes melkbrood
1 el tomatenpuree
2 el slagroom
peper & zout
3 grote plakken gekookte ham
1 mozzarella, in kleine blokjes
1 el olijfolie
Ingrédients: 
90 g de pesto vert
6 feuilles de basilic
2 tranches de pain au lait
1 cs de purée de tomate
2 cs de crème fouettée
poivre & sel
3 grandes tranches de jambon cuit
1 mozzarella en dés
2 cs d’huile d’olive
Bereiding: 

Roer de olijfolie onder de pesto.Verwarm de oven voor op 240°. Snij 6 rondjes van 3 cm doorsnede uit het melkbrood, leg die op een bakplaat en plaats ze 5 minuten in de oven. Snij intussen de ham in reepjes van 2 cm Klop de room op met de tomatenpuree en een snuifje peper en zout. Doe telkens een eetlepel pesto in 6 kleine glaasjes. Leg er een schijfje brood boven en schik er de mozzarellablokjes en de hamreepjes op. Afwerken met de tomatenroom en een basilicumblaadje.