Hasseltse tiramisu met frambozen

Aantal personen: 
6
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
200 g speculaas
250 g mascarpone
2 eieren, gescheiden
50 g suiker
een borrel Hasseltse jenever
100 g frambozen
kleine muntblaadjes
Ingrédients: 
200 g de spéculoos
250 g de mascarpone
2 œufs, séparés
50 g de sucre
un verre à goutte de genièvre de Hasselt
100 g de framboises
petites feuilles de menthe
Bereiding: 

Meng de eierdooiers met de helft van de suiker. Roer er de mascarpone onder. Klop het eiwit samen met de resterende suiker op tot een stevige massa. Meng die voorzichtig onder de mascarpone. Verkruimel 150 gram speculaas. Bevochtig de kruimels met de jenever. Leg ze vervolgens op de bodem van 6 mooie glazen en spuit er de mascarponecrème op. Plaats de glaasjes minstens 4 uur in de koelkast. Afwerken met de rest van de speculaas die je verkruimelde, de frambozen en muntblaadjes.