Homemade granola

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 min
Bereidingstijd: 
18 min
Ingrediënten: 
4 el kokosolie of andere plantaardige olie
3 el honing
1 tl kaneelpoeder
150 g mix van noten (hazelnoten, cashewnoten, walnoten)
250 g havervlokken
50 g krenten
30 g gojibessen
50 g abrikozen, fijngehakt
Ingrédients: 
4 cs d’huile de coco ou d’autre huile végétale
3 cs de miel
1 cc de cannelle en poudre
150 g d’un mix de fruits secs (noisettes, noix de cajou, noix)
250 g de flocons d’avoine
50 g de raisins secs
30 g de baies de goji
50 g d’abricots finement hachés
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 170°C. Verwarm de olie met de honing en kaneel in een koekenpan op laag vuur. Schep er alle ingrediënten onder, behalve de krenten, gojibessen en abrikozen, en bak 3 minuten. Strooi de granola uit over een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Schep geregeld om. Laat afkoelen en meng er dan het gedroogd fruit onder. De granola kan je minstens een maand bewaren in een goed afgesloten pot.