Hot Dogs met Florida-relish

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
8 Weense worstjes
8 zachte sandwiches
2 tomaten
1 komkommer
6 kleine worteltjes
1 rode ui
6 grote radijsjes
½ groene paprika
2 el vers gehakte basilicum
2 el vers gehakte peterselie
3 geplette knoflookteentjes
peper & zout
4 el witte wijnazijn
4 el olijfolie
Ingrédients: 
8 petites saucisses Viennoises
8 sandwiches mous
2 tomates
1 concombre
6 petites carottes
1 oignon rouge
6 gros radis
½ poivron vert
2 cs de basilic haché frais
2 cs de persil haché frais
3 gousses d'ail écrasées
poivre & sel
4 cs de vinaigre de vin, blanc
4 cs d'huile d'olive
Bereiding: 

Snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes. Snij de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Kuis de wortelen en snij ze in rondjes. Snij de rode ui en groene paprika in fijne blokjes en de radijsjes in plakjes. Roer de wijnazijn en het olijfolie onder elkaar met wat peper en zout. Meng dit onder alle rauwe groenten en kruiden. Minstens 20 minuten in de koelkast plaatsen. Bak de worstjes 5-7 minuten op de barbecue en leg ze tussen de broodjes. Schep er rijkelijk relish over.