Italiaanse wok met scampi

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 min
Ingrediënten: 
250 g pasta (bv. spirelli)
20 scampi, gepeld en gekuist
1 ui, gesnipperd
1 lookteentje, geperst
SPAR Italiaanse wokgroenten
1 el gedroogde oregano
Olijfolie
verse oregano, om te garneren
Parmezaanse kaas
peper & zout
Ingrédients: 
250 g de pâtes (ex. spirelli)
20 scampis, épluchés et nettoyés
1 oignon coupé en petits morceaux
1 gousse d’ail écrasée
légumes Italiens pour wok SPAR
1 cs d’origan séché
huile d’olive
origan frais pour garnir
Parmesan
poivre & sel
Bereiding: 

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten kokend water. Verhit een scheut olijfolie in een wok. Bak de ui en de look glazig. Voeg de scampi toe en bak tot ze rozig worden. Kruid met peper en een beetje zout. Voeg de Italiaanse wokgroenten toe en bak 2 minuten mee. Kruid met de gedroogde oregano en eventueel met nog wat peper en zout. Giet de pasta af en doe bij de wok. Schep alles goed om en verdeel over de borden. Werk af met de verse oregano en wat Parmezaanse kaas.