Kabeljauwhaasje met een tomaten-komkommersalade

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
4 kabeljauwhaasjes
olijfolie
1 komkommer, in schijfjes
6 tomaten, in partjes
1 kleine rode ui, gesnipperd
1 el citroensap
1 el gehakte verse dille
peper & zout
Ingrédients: 
4 filets de cabillaud
huile d’olive
1 concombre, en rondelles
6 tomates en quartiers
1 petit oignon rouge, en petits morceaux
1 cs de jus de citron
1 cs d’aneth frais haché fin
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 170°C. Kruid de vis met peper en zout en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer ze met olijfolie en zet 15 minuten in de oven. Meng de komkommer met de tomaten en de ui. Mix het citroensap met 3 el olijfolie en de dille en kruid met peper en zout. Giet de dressing bij de groenten. Serveer de salade bij de kabeljauw.