Kabeljauwhaasjes met tomaat in de oven

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minutes
Bereidingstijd: 
25 minutes
Ingrediënten: 
4 kabeljauwfilets
120 g Boursin met knoflook en fijne kruiden
3 tomaten, ontpit en in stukjes
2 el bieslook, fijngehakt
1 el citroensap
75 g geraspte kaas
peper & zout
Ingrédients: 
4 filets de cabillaud
120 g de Boursin à l'ail et aux fines herbes
3 tomates, épépinées et en morceaux
2 cs de ciboulette, finement hachée
1 cs de jus de citron
75 g de fromage râpé
poivre & sel
Bereiding: 

Bestrijk elke kabeljauwfilet met citroensap en breng ze op smaak met peper en zout. Schik de filets in een ovenschaal en verdeel er de Boursin, tomatenstukjes en bieslook over. Bestrooi ten slotte met de geraspte kaas. Bak de visfilets 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200° goudbruin en gaar.
Lekker met aardappelpuree.