Kalfstournedos met kaastomaat

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
30 minuten
Ingrediënten: 
4 kalfstournedos
4 dunne plakken gezouten spek
1 bol knoflook
4 kleine tomaten
100 g oude kaas
100 g Chaumes
olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
4 tournedos de veau
4 fines tranches de lard salé
1 boule d’ail
4 petites tomates
100 g de fromage vieux
100 g de Chaumes
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Snij de oude kaas en Chaumes in blokjes. Snij het hoedje van de tomaten en haal het vruchtvlees eruit. Vul de tomaten met de kaasblokjes en zet het dekseltje er terug op. In aluminiumfolie wikkelen. Snij vier dunne plakken van de knoflookbol, besprenkel die met olie en rooster ze 20 minuten in een oven van 180º. Kruid het vlees met peper en zout. Wikkel het spek rond de tournedos en bak ze langs beide zijden bruin. Plaats ze 20 minuten in de oven samen met de tomaten. Het vlees opdienen, vergezeld van een schijfje knoflook en een kaastomaat.