Kip met avocado, appel en waterkers

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 kipfilets
peper & zout
1 el olijfolie
1 avocado
1 appel
1 bot waterkers
125 g natuuryoghurt
het sap van 1 citroen
1 el honing
60 g walnoten, grof gehakt
Ingrédients: 
2 filets de poulet
poivre & sel
1 cs d'huile d'olive
1 avocat
1 pomme
1 botte de cresson
125 g de yoghourt nature
le jus d'un citron
1 cs de miel
60 g de noix hachées gros
Bereiding: 

Roer de yoghurt, het citroensap en de honing onder elkaar. Kruiden met peper en zout. Wrijf de kipfilets in met peper, zout en olie en bak ze 4 minuten aan iedere kant. Schil intussen de appel en avocado en snij ze in schijfjes. Was en droog de waterkers. Snij de kipfilets in reepjes. Meng de waterkers, noten, avocado- en appelschijfjes onder elkaar en schik er de kipreepjes op. Besprenkelen met de dressing.