Kipfilet in Ganda-ham

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
16 plakken Ganda-ham
4 kipfilets
250 g ricotta
1 tl verse dragon
1 tl verse tijm
40 g geraspte Parmezaan
Ingrédients: 
16 tranches de jambon Ganda
4 filets de poulet
250 g de ricotta
1 cc d'estragon frais
1 cc de thym frais
40 g de Parmesan râpé
Bereiding: 

Snij de kipfilets aan de zijkant zo diep mogelijk in, zodat een enveloppe ontstaat. Meng de dragon, tijm en Parmezaan onder de ricotta. Vul hier de kipfilets mee. Leg telkens 4 plakken Ganda-ham lichtjes overlappend op elkaar. Leg er een kipfilet op en rol de ham stevig op. Op een bakplaat leggen en 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200° plaatsen. Opdienen met gestoomde groenten naar keuze.