Kipfilets met Brugge Blomme

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
30 minuten
Ingrediënten: 
4 kipfilets
200 g geraspte Brugge Blomme
12 plakken Ganda-ham
300 g pasta naar keuze
gedroogde tijm
verse oregano
2 el boter
peper & zout
Ingrédients: 
4 filets de poulet
200 g de Brugge Fleuron râpé
12 tranches de jambon Ganda
300 g de pâtes au choix
thym séché
origan frais
2 cs de beurre
poivre & sel
Bereiding: 

Snij de kipfilets zo wijd mogelijk open en kruid ze van binnen en buiten met peper, zout en een beetje tijm. Vul ze daarna op met de gemalen Brugge Blomme en omwikkel ze met de ham. Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in de boter. Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond en zet ze 25 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Kook intussen de pasta beetgaar. Snij de kip in gelijk stukjes en schik ze op de pasta. Afwerken met enkele takjes oregano en nog wat gemalen kaas.