Kippenborst met Serrano en Gorgonzola

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
4 kipfilets
100 g Gorgonzola
8 plakken Serrano-ham
een handvol basilicum
olijfolie
peper en zout
Ingrédients: 
4 filets de poulet
100 g de gorgonzola
8 tranches de jambon Serrano
une poignée de basilic
huile d’olive
sel et poivre
Bereiding: 

Leg de kipfilets tussen twee stukjes huishoudfolie en klop ze zo plat mogelijk. Kruid ze goed met peper en zout. Leg ze daarna elk op 2 plakken Serrano-ham. Bedek ze met basilicum en verkruimel er de Gorgonzola over. Stevig oprollen met de ham en op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie en 20-25 minuten plaatsen in een voorverwarmde oven van 190°. Opdienen met dunne gebakken aardappelschijfjes en een fris slaatje.