Komkommersalade met geitenkaas

Aantal personen: 
4
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
150 g geitenkaas
1 komkommer
100 g rucola
125 g aalbessen
1 tl honing
peper & zout
2 el witte wijnazijn
4 el olijfolie
plakjes geroosterd stokbrood
Ingrédients: 
150 g de fromage de chèvre
1 concombre
100 g de rucola
125 g de groseilles rouges
1 cc de miel
poivre & sel
2 cs de vinaigre de vin, blanc
4 cs d'huile d'olive
morceaux de baguette rôtis
Bereiding: 

Meng de honing, witte wijnazijn en olie onder elkaar. Breng de vinaigrette verder op smaak met peper en zout. Snij de geitenkaas in plakjes. Snij de komkommer met een dunschiller in lange plakken. Verdeel de rucola, komkommer, aalbessen en geitenkaas over 4 borden. Serveer er de vinaigrette en het geroosterd stokbrood bij.