Krokante kabeljauwfilets met waterkerspuree

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
50 g cashewnoten natuur, heel fijngehakt
40 g paneermeel
2 el geraspte Parmezaanse kaas
1 lookteentje geperst
2 el olijfolie
4 kabeljauwfilets
klontje boter
800 g aardappelen, geschild, gekookt
2 dl melk, warm
100 g waterkers
1 el olijfolie
nootmuskaat
peper & zout
Ingrédients: 
50 g de noix de cajou nature, finement hachées
40 g de chapelure
2 cs de Parmesan râpé
1 gousse d’ail écrasée
2 cs d’huile d’olive
4 filets de cabillaud
1 noix de beurre
800 g de pommes de terre épluchées, cuites
2 dl de lait chaud
1 cs d’huile d’olive
100 g de cresson
noix de muscade
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm de ovengrill voor op 200°C. Meng de noten met het paneermeel, de kaas, look en olijfolie. Kruid de kabeljauw met peper en zout. Bak de vis in boter 2 minuten aan elke kant. Schik de vis in een ovenschaal en verdeel er het notenmengsel over. Laat 5 à 8 minuten kleuren onder de grill. Pureer de aardappelen en roer er de warme melk en de olijfolie onder. Schep de waterkers onder de puree en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Serveer bij de vis.